2024-2025 futbol sezonu Haberleri

2024-2025 futbol sezonu haberleri ve güncel 2024-2025 futbol sezonu gelişmeleri, 2024-2025 futbol sezonu ile ilgili tüm video, 2024-2025 futbol sezonu fotoğrafları ve 2024-2025 futbol sezonu haberleri Kahramanmaraş Manşet Gazetesi - Son Dakika Haberleri - Kahramanmaraş Haberleri - Asayiş Haberleri - Kahramanmaraş sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

7 Eylül Cumartesi günü Batıpark Stadyumunda oynanacak olan AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor ile Ağrı 1970 Spor maçının bilet sayısı ve fiyatları...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor ve İstiklalspor’un iç saha maçlarını oynayacağı Batıpark Stadyumu, maçlara hazır hale getirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor ve İstiklalspor’un iç saha maçlarına, misafir takım seyircisinin alınmayacağı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştığı rakibi Osmaniyespor Futbol Kulübünü 2-0 mağlup etti.

KAHRAMANMARAŞ

2024-2025 Futbol Sezonu 3.Lig 4.Grup’ta mücadele gösterecek olan İstiklalspor’un karşılaşacağı rakiplerini ve fikstürünü sizler için derledik.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşlı spor severler, İstanbul’un simgelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne lazerle “Kahramanmaraş’a Stadyum İstiyoruz” mesajı yansıttılar.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor Kulübü, iç saha maçlarını Batıpark futbol sahasında oynamak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne resmi başvuruda bulundu.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş İstiklalspor, transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe U19 takımından 19 yaşındaki Orta Saha oyuncusu Muhammet İmre ile anlaştı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon için anlaşmaya vardığı 7futbolcuyla imza töreni düzenledi.

Türkiye Gündemi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin birinci transfer ve tescil dönemi başladı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklalspor, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve Sportif Direktör Ergün Keleş ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı.

Reklam Bloğu