28 Aralık Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede partililerin desteğini alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Şahin Us, Onikişubat İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleşen törenle mazbatasını teslim aldı. Törende, İlçe Seçim Müdürü Alaettin Dinçer, mazbatayı Şahin Us’a takdim etti.
GÖREVİMİZE RESMEN BAŞLAMIŞ BULUNUYORUZ
Tören sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Us, şunları söyledi; “28 Aralık Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz Onikişubat’ın 2. Olağan Kongresi, dillere destan büyük bir katılımla tamamlandı. Bizde, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı teslim alarak görevimize resmen başlamış bulunuyoruz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Altınöz’e, İl Başkanımız Sayın Muhammet Aydoğar’a, il başkan yardımcılarımıza, ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve mahalle başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca gençlik kollarımız ve hanım kollarımızın emeği de unutulmamalıdır.
KAHRAMANMARAŞ'I HAK ETTİĞİ REFAHA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Teşkilat olarak genç ve dinamik bir yapıyla yolumuza devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ı hak ettiği refah seviyesine kavuşturmak, müreffeh bir yapıya ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. On beş belediye meclis üyesiyle ve güçlü teşkilatımızla, mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edeceğiz. Yeniden Refah kadroları olarak hedefimiz, Kahramanmaraş’ın her köşesinde hizmet bayrağını dalgalandırmaktır. Rabbim bizi muvaffak eylesin.”